FLACĂRA MOTIVAȚIEI

DESCOPERĂ VULTURUL DIN TINE!

Contact

PREZENTARE:

despre noi

PROVOCAREA:

scanteia motivatiei in instruire

MISIUNEA:

educatiei si instruirii in viitor

VIZIUNEA:

noastra pentru educatia si instruirea viitorului

CUI NE ADRESAM

MISIUNEA EDUCAȚIEI ȘI INSTRUIRII ÎN VIITOR

Pentru a implementa soluțiile viitorului, începând de la bibliotecă virtuală, digitalizare, lecții multimedia, blended learning, interdisciplinaritate și până la formarea metacompetențelor (autonomia, disciplina, capacitatea de a identifica oportunități, gândirea de designer), un rol covârșitor îl va avea, cu siguranță, APRINDEREA FLĂCĂRII MOTIVAȚIEI.

Dar, la timpuri noi, metode noi. Doar un formator empatic și creativ va putea capta interesul generațiilor moderne.

CINE SUNTEM

Suntem IRON EAGLES, o echipă de tineri entuziaști, pasionați de programare dar și de psihologie, de Web Development, de Web Design dar și de dezvoltare personală. Suntem aidoma majorității tinerilor din generația nostră: deschiși, perfecționiști și dornici de a ajuta la schimbarea lumii în bine. Ne identificăm cu toți tinerii care doresc să se autocunoască și să se autodepășească permanent, cărora le adresăm sloganul nostru: “Descoperă vulturul din tine!”

PROVOCAREA: SCANTEIA MOTIVAȚIEI ÎN INSTRUIRE

În contextul actual (2021), când viitorul este din ce în ce mai puțin predictibil, când viața economică și socială devine din zi în zi mai volatilă, suntem obligați să ne autodepășim rapid, să semănăm imediat semințele unor competențe noi, care să germineze, să înflorescă ori să genereze alte competențe peste 3 ani sau peste 10 ani, în funcție de ceea ce va fi necesar atunci.

Aceasta este MAREA PROVOCARE adresată învățământului, instruirii, educației, provocare la care mii și mii de specialiști implicați caută deja soluții. S-a vorbit de e-learning, bibliotecă virtuală, digitalizare, lecții multimedia, blended learning, interdisciplinaritate. Au fost propuse metacompetențe precum: autonomia, disciplina, capacitatea de a identifica oportunități, gândirea de designer.

Este o onoare pentru noi să ne alăturăm acestor căutări și să readucem în prim plan arhicunoscuta dar mereu actuala importanță a MOTIVAȚIEI în instruire. Considerăm că MOTIVAȚIA este fundamentală, are o importanță covârșitoare și doar ea poate constitui scânteia, catalizatorul pentru toate celelalte soluții enumerate anterior, ajutând tinerii să țină piept imprevizibilului viitorului.

VIZIUNEA NOASTRĂ: EDUCAȚIA ȘI INSTRUIREA VIITORULUI

Un formator empatic, străduindu-se să capteze interesul generațiilor moderne, va observa deseori preocuparea tinerilor pentru dezvoltare personală. Cu puțină creativitate, corelând noțiuni de dezvoltare personală cu conținuturi din programa școlară, utilizând analogii între lecția de zi și exemple motivaționale bine alese, profesorul/dirigintele/formatorul va reuși nu doar să capteze interesul, nu doar să aprindă scânteia motivației, ci să genereze un vulcan de entuziasm și energie creatoare greu de anticipat chiar și de el. Va elibera focul viu al minților și sufletelor tinere la adevăratul lor potențial. Iar de aici, performanța școlară deosebită va fi doar ÎNCEPUTUL SUCCESULUI.

CUI NE ADRESAM

Conceptul nostru ofera suport, inspiratie si un punct de plecare :

1.dirigintilor in orele de consiliere

2. formatorilor/cadrelor didactice pentru cresterea calitatii procesului instructiv-educativ

3. liceenilor,studentilor,tinerilor interesati de autodepasire

4. tuturor celor cu sufletul tanar.

S

U

C

C

E

S

Anturaj

Fericire

Libertate

Sport

Hobby

Pasiuni

Cariera

Lifestyle

CARACTER

TRASATURI MORALE:

-DISCIPLINA

-CONSISTENTA

-RABDAREA

-PERSEVERENTA

APTITUDINI:

-DE COMUNICARE

-DE LIDER

-SPORTIVE

MENTALITATE SI PERSPECTIVA

IDENTITATEA:

-OBICEIURI

-ACTIUNI

-DECIZII